Vocea tinerilor

Vocea tinerilor

VOCEA TINERILOR: PROIECTUL „E-MOLDOVA”

16.08.2021

Salutare, suntem onorați să participăm la concursul Vocile Tinerilor. Mă numesc Olesea Caftanatov, liderul unei echipe tinere, cu ambiții mărețe, compuse în egalitate din patru tineri (Tudor Bumbu, Mihai Curmei, Iulian Cernei, Vasile Lupan) și patru tinere (Daniela Caganovschi, Lucia Erhan, Veronica Iamandi) și tindem să redescoperim Moldova, utilizând „inteligența maselor”.

VOCEA TINERILOR: MOLDOVA DE ASTĂZI ȘI DE MÂINE DEPINDE DE TINE ȘI DE MINE!

12.08.2021

Mă numesc Olga Iapara, împreună cu soțul meu Petru avem trei copii minunați: Carolina, Lucas și Delia. Petru este inginer-electrician, face parte din echipa, care aduce lumină în orașul nostru. Eu am absolvit facultatea de matematică, m-am angajat la o companie de telecomunicații, acum am luat o pauză pentru a crește copiii.

VOCEA TINERILOR: REPUBLICA MOLDOVA – ȚARA MEA DE DOR!

12.08.2021

Peisaje spectaculoase, oameni ospitalieri și gustul desăvârșit al bucatelor tradiționale moldovenești, sunt doar câteva din elementele esențiale care reprezintă Patria mea.

Republica Moldova este o țară uimitoare, pentru că este locul unde m-am născut și împărtășesc clipe senzaționale cu oamenii dragi sufletului meu.

Prevăd un viitor prosper pentru țara mea peste trei decenii, în care predomină pacea și bunăstarea. Dar, pentru a ne bucura de acest privilegiu, trebuie să contribuim și noi, tinerii, la dezvoltarea țării noastre.

Abonează-te la Vocea tinerilor