VOCEA TINERILOR: REPUBLICA MOLDOVA – ȚARA MEA DE DOR!

12.08.2021

Peisaje spectaculoase, oameni ospitalieri și gustul desăvârșit al bucatelor tradiționale moldovenești, sunt doar câteva din elementele esențiale care reprezintă Patria mea.

Republica Moldova este o țară uimitoare, pentru că este locul unde m-am născut și împărtășesc clipe senzaționale cu oamenii dragi sufletului meu.

Prevăd un viitor prosper pentru țara mea peste trei decenii, în care predomină pacea și bunăstarea. Dar, pentru a ne bucura de acest privilegiu, trebuie să contribuim și noi, tinerii, la dezvoltarea țării noastre.

Pentru a beneficia de un viitor îmbelșugat, noi – tinerii trebuie să ne implicăm în implementarea proiectelor de dezvoltare a țării noastre și să promovăm valorile Republicii Moldova. Trebuie să dăm dovadă de empatie, solidaritate, toleranță pentru a crea o societate care își respectă demnitatea umană și luptă pentru libertate, democrație și egalitate.

Eu cred că peste 30 de ani Republica Moldova va fi o țară plină de speranță, cu oameni iubitori și multă fericire, dar pentru aceasta, noi trebuie să fim mai buni, mai uniți și mai hotărâți.

Lavinia, 10 ani

Categorie: