Volumul 5 al Conferinței Științifice „Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății de mâine”

24.01.2024

La începutul noului an științific, 2024, vă informăm că la acest link puteti descărca volumul 5 „Patrimoniul cultural de ieri – implicații în dezvoltarea societății de mâine” (editor dr. hab. Liliana Condraticova), care este un supliment al revistei științifice „Authentication and Conservation of Cultural Heritage. Research and Technique” din Iași (editor-șef profesor, dr. habil. în studiul artelor Nicoleta Vornicu).

Volumul 5 din 2023 apare la Iași, are în total 618 pagini și include 69 de articole.ISSN 2558 – 894X.

Lucrarea a fost editată în cadrul Programului de Stat 20.80009.0807.19. „Cultura promovării imaginii orașelor din Republica Moldova prin intermediul artei și mitopoeticii” (director de proiect dr. hab., prof. univ. Aliona Grati), Universitatea de Stat din Moldova.

Programul conferinței științifice internaționale „Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii de mâine”, ediția a VIII-a, desfășurată la 26-27 septembrie 2023 în contextul Zilelor Europene ale Patrimoniului, îl găsiți în același volum, la paginile 7-20.

De asemenea, volumul poate fi accesat la link-ul https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/Patrimoniul_ieri_vol.%2BV_final_2023_0.pdf

Sau separat, pentru fiecare articol aparte, la link-ul https://ibn.idsi.md/collection_view/2556.

 

Cea de-a IX-a ediție a conferinței științifice internaționale „Patrimoniul cultural de ieri – implicaţii în dezvoltarea societăţii de mâine”, va avea loc la data de 7-8 februarie 2024 și se va desfășura în contextual Zilei Internaționale a femeilor în cercetare.

Detalii la link-ul https://www.moldova-independenta.md/conferinta-stiintifica-internationala-femeile-cercetare-destine-contributii-perspective-din-8-9.

Așteptăm contribuțiile Dvs. până la data de 1 februarie 2024!

 

Dr. hab. Liliana Condraticova