Conferința stiintifică internatională „Patrimoniul de ieri - implicatii în dezvoltarea societatii durabile de maine”, ediția a VII-a, desfașurată în contextul Zilei Internaționale a femeilor în știință

03.03.2023
 

Stimati cercetatori,

La acest link va rugam sa gasiti programul si rezumatele comunicarilor sustinute de Dvs. în cadrul conferintei stiintifice internationale „Patrimoniul de ieri - implicatii în dezvoltarea societatii durabile de maine”, editia a VII-a, desfasurata in contextul Zilei Internationale a femeilor in stiinta.
 
Reiteram, ca contribuțiile Dvs. vor putea fi publicate sub formă de articole redactate conform rigorilor în revistele științifice de profil editate în Republica Moldova: „DIALOGICA” (redactor dr. hab. prof. Aliona GRATI, email [email protected]), AKADEMOS” (redactor Viorica CUCEREANU, email [email protected]) și în România „AUTHENTICATION AND CONSERVATION OF CULTURAL HERITAGE. RESEARCH AND TECHNIQUE” (redactor dr. habil., prof. Nicoleta VORNICU, email [email protected]), precum și în suplimentul revistei care va fi publicat  către cea de-a VIII-a ediție a conferinței, în septembrie 2023 (email: [email protected]).
 
Detalii cu privire la publicarea articolelor in suplimentul revistei care va aparea în septembrie 2023, vor fi transmise de catre responsabilii pe sectiunile stiintifice din cadrul conferintei.
Va multumim pentru participare si implicare.
Va asteptam la cea de-a VIII-a editie a conferintei.
 
dr. hab. Liliana Condraticova
Sursa:
Categorie: